Description
توضیحات:
یکی از خوراکیهای کمتر شناخته شده ولی مهم و پرخاصیت که خوردن آن در طب سنتی سفارش شده است، سویق نام دارد. سویق از تفت دادن آرد غلات مانند گندم، جو، و حبوباتی مثل نخود، عدس و … به دست میآید. در ایران قدیم به سویق قاووت یا پوره نیز گفته میشود مهمترین خاصیت آن تقویت قوای جنسی، درمان ضعف و پوکی استخوان است.
نشان و گواهی ها محصولات 111
• سیب سلامت از سازمان غذا و دارو
• نشان حلال
• ساخت ایران
جدول ارزش غذایی سویق نخود :
میزان مواد: 1 قاشق غذا خوری سویق نخود 111
انرژی | 1.1گرم |
قند | 0.21گرم |
چربی | 2.1گرم |
نمک | 0.01گرم |
شماره پروانه بهداشتی ساخت
49/15116
سویق نخود برای ضعف کمر، دیسک کمر، ضعف مفاصل و… استفاده می شود نحوه استفاده از سویق نخود: حداقل دو قاشق غذاخوری به صورت خشک ناشتا. برای نوزادان به مقدار کم با شیر، آب یا شکر سرخ مخلوط شود.برای تهیه حلوا و شیرینی نیز می توان استفاده نمود.طبع این محصول گرم و خشک میباشد.
Reviews
There are no reviews yet.