توضیحات
توضیحات:
سبوس گندم در واقع از پوسته خارجی دانه گندم تشکیل شده و سرشار از فیبر است. سبوس گندم را همچون گیاهک گندم در مرحله آردسازی از دانه جدا کرده و در انواع غذاها و کیکها استفاده میکنند. این محصول سرشار از سلولز بوده و برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی است. سبوس گندم غنی از ترکیبات گیاهی و مواد معدنی است و بعنوان یک منبع عالی برای فیبر بشمار می رود. پودر سبوس گندم دارای مقادیر زیادی از مواد فسفر دار و ویتامین های E، B، آهن، منیزیم، روی و کلسیم است که این مواد برای گلبول های سفید و قرمز خون ضروری است. بهترین خاصیت سبوس گندم، فیبر سرشار آن است که از چاقی و یبوست پیشگیری می کند و دومین خاصیت آن القای حس سیری است. فایده دیگر سبوس، کاهش جذب کلسترول است که باعث کاهش چربی خون شده و بطور غیر مستقیم از بروز بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
نشان و گواهی ها محصولات 111
• سیب سلامت از سازمان غذا و دارو
• نشان حلال
• ساخت ایران
جدول ارزش غذایی سبوس گندم :
میزان مواد: 1 قاشق غذا خوری سبوس گندم 111
انرژی | 1.1گرم |
قند | 0.21گرم |
چربی | 2.1گرم |
نمک | 0.01گرم |
شماره پروانه بهداشتی ساخت
49/15116
سبوس گندم یک منبع سرشار از فیبر است که برای جلوگیری از بیماریهای روده بزرگ (از جمله سرطان روده)، سرطان معده، سرطان سینه، مشکلات کیسه صفرا، هموروئید (بواسیر) و فتق مصرف میشود.
پودر سبوس گندم روزانه برای یک نفر یک تا دو قاشق غذاخوری در غذاهایی مثل انواع سوپها و آش، سالاد، ماست و انواع خورشها، کتلت، کوکوسبزی و سیب زمینی و انواع خوراکها ریخته شود. همچنین در صورت استفاده به تنهایی یک قاشق مرباخوری داخل یک لیوان شیر و یا آب میوهها ریخته شده و نوش جان کنید.
استفاده از این ماده غذایی بطور مداوم و روزانه می تواند از بیماری های پوکی استخوان، یبوست، کم خونی، چاقی، چربی خون، سرطان روده، بیماری قلبی عروقی، سوء هاضمه، ضعف اعصاب، ضعف جنسی و عمومی پیشگیری می کند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.