توضیحات
جو دوسر کامل با پوست 111
توضیحات:
جو دوسر با سبوس یعنی جو دو سری که پوست آن را نگرفته باشندجودوسر گیاهی است که دارای گلهای بسیار ریز و نامشخص است. گیاهی علفی یکساله است. جو دوسر دارای پوسته (هال) میباشد. جو دوسر، غلهای کامل است که به نام علمی Avena sativa یا یولاف شهرت دارد. بیشتر افراد، جو دوسر نیمه کوبیده (پَرک)، آردشده یا خُردشده را ترجیح میدهند. جوی فوری یا همان پرک، نوعی است که بیشترین فرآوری روی آن انجام شده که به کوتاهترین زمان برای پخته شدن نیاز دارد اما بافت آن حریره مانند میشود.
جو دو سر به دلیل نداشتن گلوتن و دارا بودن فیبر بالا یبوست را بر طرف میکند و مشکلات گوارشی را بر طرف میکند.
نشان و گواهی ها محصولات 111
• سیب سلامت از سازمان غذا و دارو
• نشان حلال
• ساخت ایران
جدول ارزش غذایی جو دوسر با پوست:
میزان مواد: 1 قاشق غذا خوری جو دوسر با پوست 111
انرژی | 1.1گرم |
قند | 0.21گرم |
چربی | 2.1گرم |
نمک | 0.01گرم |
شماره پروانه بهداشتی ساخت
49/15116
جو دوسر منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات و فیبر است که شامل فیبر مقوی بتاگلوکان میشود. ضمنا جو دو سر نسبت به بیشتر غلات دیگر، پروتئین و چربی بیشتری دارد. جو دوسر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی است.
مصرف جو دوسر پوست نگرفته : آرد کردن جو دوسر با پوست یک گزینه عالی برای مصارف مختلف است.
چای تهیه شده از جو دو سر دارای اثرات آرام بخش، مسکن و ادرارآور بوده و در تسکین آرتروز و روماتیسم مؤثر است. برای تهیه چای جودوسر دانههای جو دو سر را با آسیاب خرد نموده، یک لیوان آب جوش را به سه گرم از آن اضافه کرده و ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا محلول دم بکشد. پس از آن محلول را صاف کرده و مصرف میکنیم.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.