توضیحات
آرد برنج قهوه ای 111
توضیحات:
آرد برنج قهوه ای منبع پروتئین است و مقدار مفیدی فیبر به رژیم غذایی شما اضافه میکند. این برنج اسیدهای چربی را که برای سلامتی حیاتی هستند نیز مهیا میکند
آرد برنج قهوه ای برای افراد دیابتی و دارای قند خون بالا مفید است. آرد برنج قهوه ای سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است که به گونهای گسترده از بدن در مقابل رادیکالهای آزاد اکسیژن محافظت میکنند. آرد برنج دارای آنتیاکسیدان مهمی به نام سوپراکسید دیسموتاز است که سلولها را از آسیبهای ناشی از اکسیداسیون در روند تولید انرژی محافظت میکند. در مقایسهای که بین آرد برنج قهوه ای و آرد برنج سفید انجام شده است، مشخص شد که آرد برنج قهوه ای اثر بهتری در برابر رادیکالهای آزاد دارد و به پیشگیری از بیماریهایی که به واسطهی اکسیداسیون عارض میشوند (مثل سکتهی قلبی) کمک میکند.
نشان و گواهی ها محصولات 111
• سیب سلامت از سازمان غذا و دارو
• نشان حلال
• ساخت ایران
جدول ارزش غذایی برنج قهوه ای:
میزان مواد: 1 قاشق غذا خوری آرد برنج قهوه ای 111
انرژی | 1.1گرم |
قند | 0.21گرم |
چربی | 2.1گرم |
نمک | 0.01گرم |
شماره پروانه بهداشتی ساخت
49/15116
آرد برنج قهوهای یک غذای سالم است که غنی از مواد معدنی ضروری مثل منگنز، آهن، روی، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. ویتامین ب ۱ (تیامین)، ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)، ویتامین ب ۳( نیاسین)، ویتامین ب ۶، اسید فولیک، ویتامین ایی (آلفا -) و ویتامین ک، منبع پروتئین است و مقدار زیادی فیبر به رژیم غذایی اضافه میکند، علاوه بر این، تأمین کننده اسیدهای چرب ضروری نیز است.
موارد مصرف
از آرد برنج قهوه ای برای غذاهایی مثل حلوا، دسر، فرنی، آش، کوکو، کتلت و شیرینی استفاده می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.